Sajtóközlemények

Hétfőn jelenik meg a budapesti Arany Oldalak 2000

Budapest, 2000. január 21.

Január 24-én jelenik meg az új szakmai telefonkönyv, a budapesti Arany Oldalak 2000, mely február 26-ig vehető át a főváros 35 postahivatalában.

A Magyar Telefonkönyv-kiadó Társaság és a Matáv gondozásában megjelenő 2000. évi budapesti Arany Oldalak szakmai telefonkönyv áttörést jelent a hazai telefonkönyv-kiadás történetében. Ez ugyanis az első négyszínnyomtatásban megjelenő telefonkönyv Magyarországon.

A fővárosi és vidéki cégek, intézmények, vállalkozók által közölni kívánt információk immár színesben jelenhetnek meg, jobban igazodva a hirdető vállalati imidzséhez, hatékonyabban bemutatva az illető cég kínálatát, szolgáltatásait.

Az új budapesti Arany Oldalak 2000 szakmai telefonkönyv január 24-én jelenik meg, ingyenes átvétele február 26-ig lehetséges. A MATÁV ügyfeleit a februári telefonszámlával kiküldött Hírmondóban értesíti a könyv átvétele módjáról.

Az ingyenes terjesztésben 35 fővárosi postahivatal vesz részt, melyek listája valamennyi budapesti postán kifüggesztve megtalálható, illetve ezekről információ kérhető az ingyenesen hívható 1212 és 06/80/200-198 telefonszámokon.