Sajtóhírek

Különdíjas a Magyar Telekom HR-csapata

Budapest, 2008. március 6.

A február végén megrendezésre került első magyarországi HR-Bálon kihirdették az IVM Bridge tanácsadó cég által meghirdetett „Az Év HR csapata” pályázat eredményét. A Magyar Telekom az e-HR terén mutatott kimagasló innovációs tevékenységért kapott elismerést.

Anyavállalatához, a Deutsche Telekomhoz és annak több tagvállalathoz hasonlóan a Magyar Telekomnál is az ún. SAP-HR rendszer támogatja informatikailag a HR munkáját. A Magyar Telekom munkatársai az elektronikus HR előnyeit élvezhetik, amikor egy webalapú felületen, az ún. Reflexen juthatnak hozzá a személyre szabott HR-es információkhoz. A Reflex Magyarországon egyedülállóan széles funkcionalitással és eszköztárral rendelkezik, és interaktív elemei is vannak.

„Fontos visszajelzés számunkra ez a díj - mondta Somorjai Éva, a Magyar Telekom humán erőforrás vezérigazgató-helyettese. Több ezer munkavállalóval rendelkező cégként folyamatosan keressük annak a lehetőségét, hogy a vállalatcsoport mérete ellenére személyre szabott HR információkat nyújthassunk a munkatársak számára, és mindezt az infokommunikáció eszözeit felhasználva, könnyen kezelhető és áttekinthető formában tegyük.”