hello holnap!

A 2010-ben indult hello holnap! arra hivatott, hogy fenntarthatósági tevékenységünket érthető formában kommunikálja érdekelt feleink számára, valamint minél több embernek mutasson példát, hogyan lehet minél fenntarthatóbban élni mindennapjaikban. A saját eszközök mellett, mindez 2018-ig a Magyar Telekom kezdeményezésére létrejött Fenntarthatósági Média Klub keretei között zajlott, melynek tagjai, a hazai vezető nyomtatott és online média képviselőiből kerültek ki.

hello holnap! díjcsomagok

Érdekképviseleti szervek bevonásával a Telekom a fogyatékossággal élő ügyfelei igényei alapján alakította ki a hello holnap! díjcsomagokat, amelyeket 2016 júliusától már nemcsak az érintett ügyfelek, hanem családtagjaik és segítőik is igénybe vehetnek.

hello holnap! mobilapp

Tudtad, hogy egy kattintással is segíthetsz? Légy részese Te is fenntarthatósági akciónknak. Események, akciók, heti tippek és napi tudatformálás, amelyekkel eladományozható hello holnap! pontokat gyűjthetsz. Ne feledd, 1 pont = 100 Ft értékben a Telekom a pontokat forintokra váltja, az így összegyűjtött összeget pedig eladományozhatod az appban lévő 8 civil szervezet között.

hello holnap! pagony

A Telekomnál hiszünk a fenntartható holnapban és teszünk is azért, hogy élhetőbb környezetet teremtsünk magunk körül. Ebben a törekvésben Rád is szükségünk van, hiszen az energiahatékonyságot növelő, és az energiafogyasztást csökkentő vállalati kezdeményezéseink mellett Te is tehetsz a klímavédelemért, például egy fa elültetésével. 2016-ban 571 fát ültettünk el Veled közösen Magyarország területén és a virtuális pagonyunkban.

hello holnap! 360

Ismerd meg a Telekom fenntarthatósági tevékenységét és legfontosabb eredményeinket, mindezt 360 fokos képeken bemutatva.