Betöltés folyamatban...
karrier-hero-drop-01.jpgkarrier-hero-drop-01.jpg
karrier-hero-magenta-bg.png

Találd meg a helyed

Sajnos nincs ilyen állásunk.

Módosítsd a keresési feltételeket.

Hiba történt.

Kérjük próbálja újra.

Ha itt nem találtad meg a helyed...

Nézz szét partnercégeink lehetőségei között,
vagy kérj állásértesítőt legfrissebb ajánlatainkról.

Partnereink állásajánlataiadatbázisba jelentkezem

Milyen nálunk dolgozni?

karrier-promo-01.jpg
karrier-promo-02.jpg
karrier-promo-03.jpg
karrier-promo-04.jpg

Munkatársaink szerint...

Pro

Számomra ez egy szuper hely és közösség arra, hogy a munkámat a lehető legjobb módon, legjobb körülmények közt tudjam végezni, mert ehhez minden feltétel adott. Nagyon fontos a csapatmunka, hogy milyen csoportban, milyen kollégákkal tudsz együtt dolgozni. Talán ez IS az, ami itt tart a Telekom mellett már 14 éve. 😊

Kontra

Amit én jelenleg „problémának” látok, az a híráramlás, a kommunikáció, hogy pl sok esetben csak később tudunk meg információkat.

Fabók Péter - Office service desk engineer

Pro

Bizalom, szabad gondolatok, kiváló kollégák. Itt mindig, mindenkinél érzem hogy, az ügyfél a létezésünk alapja. Mindig képesek voltunk, vagyunk megújulni.

Kontra

Még mindig vannak szétszabdalt silószerű szervezeteink. A rendszereink egy részében nem aktuálisak az információk karbantartásukra nagyobb figyelmet kéne fordítani.

Pálfalvi Csaba - Chief Product Owner

Pro

Változatos és lendületes, nincs két egyforma nap. Mindig találok új kihívást és sok lehetőségem van az önfejlesztésre. A vállalat irányelveivel egyetértek és magamének is érzem őket, a munkámmal egy fejlődő, digitális világ kialakítására törekszünk.

Kontra

Néha úgy érzem, hogy sok a munka és le vagyunk terhelve. Vállalat szinten sok bonyolult és szerteágazó folyamatunk van, ezeken sokat lehetne egyszerűsíteni, ezáltal csökkenteni, optimalizálni a munkát.

Vajda Nóra - Configurator specialist

Pro

Állandó a technológiai fejlődés, amely lehetővé teszi számomra, hogy mindig tanuljak valami újat és a munka is izgalmas, kihívásokkal teli maradjon. A kollégáim szuperek, öröm velük egy csapatban dolgozni.

Kontra

Napi munkám során több rendszerben is dolgozom. Ezek funkcionalitásán és stabilitásán van még mit javítanunk.

Kocsis Alexandra - Robotization Expert

Pro

Jó egy olyan helyen dolgozni, ahol elhivatott kollégák, motiváló környezet vesz körbe és a változatos projektek folyamatos kihívások elé állítanak. Ráadásul a jövő technológiáinak fejlesztésén, bevezetésén dolgozhatunk.

Kontra

A sok futó projekt miatt előfordul, hogy szűkösek a határidők.

Prikrill Odett, RAN Supply Engineer

Pro

Minden nap új feladat elé állít, így lehetetlen beleszürkülni a hétköznapi rutinba. A kollégák konstruktívan állnak hozzá a helyzetekhez, a közös ötletekkel sokkal hamarabb megoldjuk a felmerülő kihívásokat.

Kontra

A rengeteg kollaborációs platform néha megakasztja a közös munkavégzést, a jövőben jó lenne törekednünk ezek racionalizálására.

Bernárius Róbert - Service support engineer

Pro

Juttatások, biztos munkahely, fejlődő cég. A munkámban az tetszik, hogy minden nap új embereket ismerhetek meg, minden nap egy kihívás.

Kontra

Bizonyos folyamatok lehetnének gyorsabbak. Tanulmányi szerződés, angol tanfolyam jól jönne.

Dobrocsi Roland - értékesítési képviselő

Pro

Egyértelmű, hogy változatos a munkánk - maguk a hívások is sokszínűek. 😊 A közeg ahol dolgozunk nagyon hangulatos, baráti a légkör a kollégák miatt. A fizetés és a juttatások is versenyképesek, valamint a beosztásunkat és szabadságunkat szinte magunk határozhatjuk meg.

Kontra

Hatékonyabbak lennénk, ha a rendszereket tartanák stabilan, mint új rendszereket találni ki és bevezetni új szabályozásokkal. Gyakran előfordul, hogy összeférhetetlen vagy nem működik. Bosszantó, ha a rendszerek miatt nem tudunk jól teljesíteni.

Burszki Gyula, Bejövő Integrált Általános Call Center képviselő

Pro

Szeretem, hogy változatos a munka, kihívásokkal teli, emberekkel foglalkozhatok, fejlesztem, képezem őket a csapat vezetése mellett. A juttatási csomag, bérezés is kiemelkedő a piacon, a járványhelyzetet a cég profin kezelte/kezeli munkavállalói szempontból, törekedik rá, hogy az új helyzetben is munkája maradjon a dolgozónak.

Kontra

A változások IT oldali megvalósítása és a rendszerek hibátlan működésén még volna mit javítani.

Lantos Alexandra, üzletvezető

Pro

A Telekom egy olyan vállalat, ahol minden adott ahhoz, hogy kivételes dolgokat hozzunk létre. Ez nem csak a mértéből és piaci pozíciójából adódik, hanem sokkal inkább a közegből, a kultúrából, amelyben olyan emberekkel alkothatsz (mert több ez mint munka), akik akarnak együtt, közösen gondolkodva, a tudásukat és energiáikat összeadva, releváns témákban, igazi megoldásokat létrehozni.

A Telekom egy valódi közösség is, olyan emberek közössége, akik odafigyelnek egymásra, kérdeznek és értő figyelemmel meghallgatnak, és ha szükség van rá, kérés nélkül nyújtanak segítséget is. Nem mellesleg helye van a humornak is, ami sokszor, sok nehézségen is átlendít.

Kontra

Még ennél is többet kéne beszélgetni.

Márton Csilla - Communications expert

Pro

A Telekom az a szervezet, ahol minden nap fejlődhetek a saját területemen, hiszen a leginnovatívabb ötleteken és ezek megvalósításán dolgozhatok. Motivál, hogy mindig teret kapok gondolataim megosztására és bátorító szavakat a kivitelezéshez. A szakma iránti szenvedély a közös nyelv a kollégákkal.

Kontra

Annyi érdekes, kihívást jelentő és szakmailag fejlesztő feladattal / témával találkozom a munkám során, hogy nagyon könnyű mindbe beleugrani és egyúttal le is terhelni vagy felaprózni magam. Számomra nehéz nemet mondani és a munka – magánélet egyensúlyt megteremteni.

Molnár Mercédesz - Development Experience Expert

Pro

Szuper csapat, inspiráló kollégák, együttműködés, támogató közeg. Nyitottság az újdonságokra, újításokra, folyamatos fejlődési lehetőség mind szakmailag, mind kompetenciákban.

Kontra

Kisebb-nagyobb projektek erőforrásigényét, dependenciáit jó lenne korábban megbecsülni, hogy ne egy futó negyedévben kelljen újraallokálni az erőforrásokat, újratervezni a feladatokat.

Békési Edina - Workforce Plan expert

Pro

Telekom számomra egy új család lett. Nagyon szeretem a munkám, a kollégákat, azt,
hogy mindenki egyformán számít és, hogy mindig meghallgatják az ötleteim.
Imádom mikor elmegy mellettem az utcán egy kollégánk és észreveszem a magenta maszkját vagy jobb időben a pólóját és tudom, hogy nem csak a munkámban, de az életem minden percében mellettem vannak a dolgozóink, mint egy igazi családban.

Kontra

Talán a raktári és számlázási rendszeren javítanék, mert néha elég nehezen lehet használni.

Unghváry Geri - BrandComms gyakornok

Pro

Inspiráló és motiváló közeg. A Telekomnál minden egyes munkafolyamatot áthatja az ügyfélcentrikusság. Itt nap mint nap lehetőségem van a legvadabb öteleim megvalósítására. Mindig képesek vagyunk fejlődni, hogy együtt digitalizáljuk az országot.

Kontra

Információk sokasága, néha nehéz átlátni, hogy mit, hol kell keresni, kihez kell fordulni az adott témában.

Vad Márk - Sales Működéstámogatási gyakornok

Pro

Mindig változatos, egyik nap sem telik el ugyanúgy! Szeretem, hogy mindig kapok visszajelzést a munkavégzésemmel kapcsolatban. Alkotói szabadság jellemző, mert amilyen ötlet kipattan a fejemből lehetőségem van megvalósítani és a rövid határidőkkel feszegetni a határaim. Ezeknek köszönhetően már most kevés idő alatt rengeteg tapasztalatot gyűjthettem minden téren és folyamatos személyes fejlődésen megyek keresztül.

Kontra

Az lehetne jobb ha újra vissza mehetnénk az irodába. Mást nem tudok mondani ami javítandó lenne, talán még a gyakornokok jobb bevonását, mert sok információ nem ér el hozzánk.

Rózshegyi Fanni - Corporate Communications gyakornok

Vagy kérdezz meg valakit, akit ismersz!

Egy gyors LinkedIn keresés, és kiderül, dolgozik-e nálunk ismerősöd.
Ha gondolod kérdezd meg őt is, milyen nálunk.

Van Telekomos ismerősöm?
karrier-promo-03.jpg

Székházunk: város a városban!
Futókör a város felett,
kávézás budapesti panorámával...

Hipermodern, hatalmas közösségiterek és munkaállomások.
Mindezek könnyen megközelíthető helyen, a Népligetnél.

Tudj meg többet!
karrier-promo-01.jpg
karrier-promo-02.jpg
karrier-promo-04.jpg

Néhány tipp a jelentkezéshez

Milyen a jó CV? Hogyan készülj az első beszélgetésekre?

Elolvasom a Tippeket

Miket olvasunk, hallgatunk?

Pont.Most blog
Összes cikk
karrier-pont-most-01.jpg

…és akkor Széchenyi István azt mondta: a digitalizáció a barátod

Formabontó és újszerű reklámfilmet indított útjára a Telekom. A klip célja túlmutat a márkaépítésen, és a társadalmi felvilágosítást egy manapság elhíresült technológiával teszi egyedivé. Mögénéztünk, és a projekt hátteréről a legilletékesebbet faggattuk.

Tovább
karrier-pont-most-02.jpg

Együtt többre megy a gép és az ember: mesterséges intelligencia az IT-biztonság szolgálatában

Nem csak konkrét fejlesztésekben, de hosszabb távú kutatásokban is kiválóan működik együtt a vállalati és az egyetemi szféra. A BME CrySyS Lab és a T-Systems IT-biztonsági műveleti központja olyan megoldáson dolgozik, amely gépi tanulással támogatja az incidensek feldolgozását. Az IT Business cikkét szemlézzük.

Tovább
Magenta Podcast
Összes cikk
karrier-podcast-01.jpg

Milyen egy tudatosan digitális szülő?

Hogyan viszonyuljunk szülőként a közösségi médiához, mire érdemes figyelni, ha a gyerekeinkről posztolunk? A harmadik évad első epizódjában a digitális szülőségről beszélgettünk Tatár Csillával és Méth Barbarával, a Hintalovon alapítvány kommunikációs vezetőjével, sőt elmondta a véleményét 2 fiatal, Lambert Balázs és Rajnai Rozi is.

Tovább
karrier-podcast-02.jpg

Digitális sikersztorik covid idején

2020 az újratervezők éve. Muszáj megújulni, mert ebben a különös évben a bevett megoldások nem mindig, vagy nem ugyanúgy működnek, mint ahogy megszoktuk. Kifli.hu sztorijáról Zvara Tímea marketingvezetővel beszélgettünk, a megújult Borganika történetét Pancsovay Zita mesélte el és az újratervezőket bemutató site-ot, az újraterveztem.hu-t is megismerhetitek Turi Mártonnak köszönhetően.

Tovább